Gyermekkorom óta a zene és a tánc szerelmese vagyok. Táncoltam hip-hopot, klasszikus báltermi és latin táncokat, salsát, boogie-woogie-t, hastáncot, ceroc-ot (ejtsd: szerok), west coast swinget és kizombát, és egy pár évig az egyetemen a Parkett Klub nevű szervező csapatunkkal szerveztem salsa bulikat, ahol DJ-ként is játszottam. 2013-ban beleszerettem a brazil zouk táncba. Az első években főleg helyi tanároktól tanultam, de később nemzetközi hétvégékre és fesztiválokra jártam, hogy fejlesszem zouk táncos készségeimet. 2015 óra szervezek bulikat, workshopokat és hétvégéket Budapesten, ahol zenélek is, illetve elvonulásokat Budapesten kívül is. 🙂

Sokféle zoukolható zenét játszom, mivel szerintem az egyik legjobb dolog a zoukban, hogy annyira univerzális, és annyira sokféle zenére lehet táncolni, és annyira szépen lehet a zenével és egymással mélyen kapcsolódva együtt táncolni! Zoukot táncolva sokféle érzést, dinamikát és ritmust megélhetnek a táncosok a parketten, és egy csodálatosan magas szintű kacsplódást! DJ-ként csodálattal nézem, ahogy a táncosok élvezik a pillanatot, érzik egymást, egyesülnek a zenében az itt és mostban!

Sokféle érdeklődésem és tehetségem van: szeretek zenét készíteni és játszani, táncolni, rajzolni, grafikát készíteni, táncos esemsényeket szervezni. Magam készítem a honlapjaimat is. Az utóbbi pár évben elkezdtem bootleg remixeket készíteni, és már albumot elkészítettem: Echoes of LoveLove Is the AnswerEuphoria, Christmas Chrystals and Memories. Tartottam már zouk zeneiség órákat, és több mint egy éven keresztül játszottam minden hétfő este The Beauty and the BeatZ címen az I Heart Zouk Radio webrádióban. Szuper volt így is kapcsolódni a nemzetközi zoukos közösséghez és sok DJ barátot szerezni! Örömmel tölt el, hogy megoszthatom a tánc, a zene és a szépség iránti szeretetemet és szenvedélyemet veletek és a világ zoukosaival!

Ezen a weboldalon meghallgathatod a zenéimet. Ha szeretnél értesülni az új albumokról és dalokról, akkor iratkozz fel az Email listámra vagy a Telegram csatornámra. Az infók egy része elérhető más közösségi média csatornákon is. Ezeket a Követés menüben találod. Ha szeretnél további tartalmakat kapni tőlem, akkor iratkozz fel a SubscribeStar oldalamon. Ha szeretnéd a megbecsülésedet borravalóval kifejezni, akkor ajándékként tudsz támogatást küldeni a Donably-n keresztül.

A zouk legyen velünk!

Szeretettel: ❤️
Mesmes